Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Series X: Στόχος να παίζει από την αρχή όλα τα Xbox One games, εκτός από αυτά που θέλουν Kinect

*
Η Microsoft επιβεβαίωσε μέσα από ένα νέο blog post της πως το Xbox Series X θα υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια Xbox One, εκτός από αυτά που θέλουν Kinect. «Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε από την πρώτη στιγμή όλα τα Xbox One games, εκτός από αυτά που θέλουν Kinect, στο Xbox Series X», σημείωσε ο επικεφαλής του Xbox, τονίζοντας για άλλη μια φορά το πόσο ταχύτερα και καλύτερα θα παίζουν τα games στη νέα κονσόλα. Σε ό,τι αφορά το ίδιο το Kinect, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Microsoft το βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αφού πλέον δεν θα υποστηρίζεται, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το πίσω μέρος της κονσόλας που δεν φέρει ειδικό port. Ταυτόχρονα όμως επιβεβαιώθηκε πως δεν θα υποστηριχθούν και οι σχετικοί USB Kinect Adapters. Τέλος, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά η υποστήριξη για τα περιφερειακά του Xbox One (όπως το Xbox One Elite Controller και το Xbox Adaptive Controller) που θα είναι συμβατά και με το νέο σύστημα.



Στα ενδιαφέροντα της τοποθέτησης του Phil Spencer περιλαμβάνεται ακόμη η δέσμευση πως για τα πρώτα χρόνια, τα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα κυκλοφορούν και για το Xbox One και για το Xbox Series X. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*