Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox: Ξεκίνησαν οι ανοιξιάτικες προσφορές για games, συνδρομές και άλλα

*
Οι ανοιξιάτικες προσφορές του Xbox ξεκίνησαν και η Microsoft ανακοίνωσε αναλυτικά τι θα πρέπει να περιμένουν οι gamers σε κονσόλες και PC. Από τις 2 Απριλίου ξεκινάει να «τρέχει» μια σειρά από εκπτώσεις με κυριότερες αυτές στα games. Μπορείτε λοιπόν να βρείτε έως και 75% φθηνότερα, παιχνίδια όπως τα Rainbow Six Siege Deluxe, Gears 5: Game of the Year Edition, DOOM Eternal Deluxe Edition, FIFA 21 Super Deluxe Edition και Fortnite Last Laugh Digital Pack. Μάλιστα, πάνω από 95 games του Xbox One πωλούνται σε τιμή κάτω από τα 10 ευρώ. Παράλληλα, «τρέχει» προσφορά για συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate στο €1, ενώ υπάρχουν και προσφορές για PC games, όπως τα Ark: Survival Evolved, Age of Empires III και Forza Horizon 4 Ultimate Edition. Βρείτε όλες τις εκπτώσεις του ελληνικού Microsoft Store εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*