Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Zone of the Enders HD και Rumble Roses XX backwards compatible στο Xbox One

*
Η λίστα των backwards compatible τίτλων του Xbox One μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς και όπως ανακοίνωσε ο Major Nelson, οι τελευταίες προσθήκες είναι τα Zone of the Enders HD και Rumble Roses XX. Το Zone of the Enders HD κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2012 και αποτελειται από τα Zone of the Enders και Zone of the Enders: The 2nd Runner που πρωτοκυκλοφόρησαν για PlayStation 2 το 2001 και το 2003 αντίστοιχα. Μάλιστα η σειρά θα συνεχιστεί με το VR project Zone of the Enders: The 2nd Runner Mars που σύντομα θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων. Το Rumble Roses XX έχει ήδη κλείσει πέντε χρόνια ζωής και τα δικαιώματα έκδοσής του ανήκουν στην Konami. Το κάθε παιχνίδι κοστίζει $14,99 στο Xbox Store και όσοι τα έχουν ήδη στην κατοχή τους μπορούν απλά να τοποθετήσουν το δισκάκι στο drive της κονσόλας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*