Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφαιρέθηκαν οι αναφορές στην Embracer Group από το site της Saber Interactive, φαίνεται πως προχώρησε η πώλησή της

*
Η Saber Interactive αφαίρεσε από την ιστοσελίδα της τις αναφορές στην Embracer Group, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι ίσως έγιναν πραγματικότητα οι αναφορές περί πώλησής της. Πριν μερικές εβδομάδες, ρεπορτάζ του Bloomberg, επικαλούμενο πηγή που έχει γνώση της ως τώρα υποτιθέμενης συναλλαγής, έγραφε πως το studio πουλήθηκε σε ένα group επενδυτών έναντι σχεδόν $500 εκ. Την εποχή εκείνη στην ιστοσελίδα της Saber Interactive υπήρχε το λογότυπό της πάνω από τη φράση “an Embracer Group company”.

Όμως, όπως παρατήρησε ο χρήστης του X, @lejooon, κάποια στιγμή στις αρχές Μαρτίου, από τη σελίδα αφαιρέθηκαν όλες οι αναφορές στην Embracer Group, συμπεριλαμβανομένης της φράσης κάτω από το λογότυπο.

Τέλος, το δημοσίευμα του Bloomberg έλεγε ότι η Saber θα συνέχιζε να δουλεύει στο remake του Star Wars: Knights of the Old Republic μετά τη συμφωνία με τους επενδυτές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*