Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγγελία της Sony Santa Monica μάς φέρνει πιο κοντά στο επόμενο God of War

*
Το επόμενο God of War ίσως βρίσκεται πιο κοντά από ό,τι νομίζουμε, με τη Sony Santa Monica να δημοσιεύει μια αγγελία εργασίας που ταιριάζει απόλυτα με τη δημοφιλή σειρά.

Το God of War (2018) και η συνέχειά του, το God of War Ragnarok σημείωσαν τόσο μεγάλη επιτυχία που η Amazon αποφάσισε να δημιουργήσει μια τηλεοπτική μεταφορά, Οπότε είναι απόλυτα λογικό η Sony να βάλει σε προτεραιότητα μια ακόμα συνέχεια για το first party game του PlayStation με τις ταχύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Σημειώνεται ότι οι συζητήσεις και η πιθανότητα να υπαρξει συνέχεια στην ιστορία του Kratos βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των gamers πριν ακόμα λάνσαριστεί το God of War Ragnarok.


Αρχικά, ένα tweet από τον lead Combat Designer της Sony Santa Monica, Rob Meyer σήμανε συναγερμό ανάμεσα στου fans, με τον ίδιο να παραπέμπει σε μια αγγελία εργασίας στην ιστοσελίδα της Sony Santa Monica, προκειμένου να προσβληφθεί ένας Combat Designer με πλήρες ωράριο.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι για την κοινότητα είναι η αναφορά ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν το God of War (2018) και το God of War Ragnarök (2022) και να μπορούν να συζητήσουν σε βάθος για τα συστήματα μάχης, τους μηχανισμούς και τους εχθρούς.

Τη στιγμή αυτή το studio έχει τρία παιχνίδια σε ανάπτυξη και το ένα που έχει αναλάβει ο Cory Barlog πιθανολογείται πως είναι το επόμενο God of War.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*