Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγγελία του Xbox προδίδει πως η Microsoft δεν έχει ολοκληρώσει τις εξαγορές

*
Η Microsoft ανάρτησε μια αγγελία εργασίας, η οποία φανερώνει πως ο αμερικανικός κολοσσός δεν έχει ολοκληρώσει τις εξαγορές. Μετά την απόκτηση της Bethesda Softworks και την ανακοίνωση για την εξαγορά της Activision Blizzard, η Microsoft προφανώς έχει "όρεξη" να προσθέσει και άλλες εταιρείες στο portfolio των Xbox Game Studios.

Η αγγελία η οποία αναζητεί υποψήφιους για "Manager, Gaming Strategy & Development: αναf;erei: "Η ομάδα στρατηγικής και ανάπτυξης στον χώρο του gaming εξυπηρετεί την στρατηγική της εταιρείας για την ομάδα του Xbox. Έχουμε στενή συνεργασία με τα ηγετικά στελέχη του τμήματος gaming προκειμένου να αναγνωρίσουμε και να αξιολογήσουμε ευκαιρίες μεγέθυνσης. Μια από τις ευθύνες μας είναι να απαντήσουμε στις πιο δύσκολες ερωτήσεις της Microsoft Gaming, να ηγηθούμε του προγράμματος Mergers&Acquisitions (που μέχρι στιγμής περιλαμβάνει για παράδειγμα τις Activision Blizzard, ZeniMax, DoubleFine κλπ) και να αναγνωρίσουμε και να κατανοήσουμε τις δυναμικές- κλειδιά της βιομηχανίας".


Στην περιγραφή της αγγελίας αποσαφηνίζεται πως ο υποψήφιος που θα προσληφθεί θα "υποστηρίζει στρατηγικές αποφάσεις ποσοτικής και ποιοτικής σημαντικότητας, θα αναγνωρίζει σημαντικά καταναλωτικά, τεχνολογικά και επιχειρησιακά trends και θα αναπτύσσει και θα αξιολογεί εξαγορές είτε για περιεχόμενο, είτε για τεχνολογία".

Η δραστηριότητα συγχωνεύσεων και εξαγορών στην βιομηχανία των video games έφτασε τα 85 δισεκατομμύρια δολλάρια το 2021 και έχει γίνει πρόβλεψη πως θα φτάσει τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022. Σε αυτό το νούμερο θα συνεισφέρουν οι τεράστιες εξαγορές της Activision Blizzard από την Microsoft και η εξαγορά της Zynga από την Take-Two, οι οποίες έχουν ήδη ανακοινωθεί στις αρχές του έτους.

O δημιουργός των Game Awards, Geoff Keighley, ανέφερε πως θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες μεγάλες εξαγορές μέσα στο οικονομικό έτος 2022.

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Phil Spencer δήλωσε πως η Microsoft δεν έχει τελειώσει με την εξαγορά ομάδων ανάπτυξης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*