Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άκυρο λέει η Mogilievich για το hacking στην Epic Games

*
Ένα group που πριν λίγες ημέρες υποστήριζε ότι είχε παραβιάσει τους servers της Epic Games παραδέχτηκε ότι ο ισχυρισμός τους ήταν ψευδής και σημείωσαν πως είναι "επαγγελματίες απατεώνες" που αναζητούσαν χρήματα.

Ο στόχος της Mogilievich, όπως υποστηρίζει τώρα η ομάδα, ήταν να ξεγελάσει τους hackers ώστε να πιστέψουν ότι είχαν τα εργαλεία για να παραβιάσουν τα συστήματα μεγάλων εταιρειών - τα οποία στη συνέχεια θα μπορούσαν να τα πουλήσουν σε άλλους hackers για να τα χρησιμοποιήσουν.


Ένας εκπρόσωπος της ομάδας είπε στην CyberDaily, η οποία ανέφερε για πρώτη φορά την υποτιθέμενη παραβίαση στην Epic Games, ότι δημοσιοποιούν τώρα το σχέδιό τους για να τονίσουν τις προσπάθειές τους ως "εγκληματικές ιδιοφυΐες".

Όταν είχε δει το φως της δημοσιότητας η υπόθεση, η Epic Games είχε σπεύσει να καθησυχάσει το κοινό λέγοντας ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις για παραβίαση των servers της ή κλοπή δεδομένων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*