Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το νέο Deus Ex που ετοίμαζε η Eidos Montreal

*
Η σουηδική Embracer Group AB ακύρωσε το επόμενο παιχνίδι της σειράς Deus Ex το οποίο βρισκόταν σε διαδικασία ανάπτυξης επί δύο χρόνια. Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι προχωράει σε νέες περικοπές προσωπικού (97 υπάλληλοι), που τοποθετούνται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας του ομίλου να μειώσει τα έξοδά του. Η Eidos Montreal που είχε υπό την ευθύνη της τη δημιουργία του παιχνιδιού θα επικεντρωθεί σε ένα original franchise. Το ακυρωθέν παιχνίδι Deus Ex, που δεν είχε ανακοινωθεί, αναμενόταν να μπει σε φάση παραγωγής εντός του τρέχοντος έτους, δήλωσαν πηγές του Bloomberg, που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Η σειρά Deus Ex έχει πουλήσει περισσότερα από 14 εκ. αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.


Σχετικά με τις απολύσεις, η Eidos Montreal προέβη στην εξής δήλωση:

"Τα τελευταία 17 χρόνια, οι ομάδες μας στην Eidos έχουν εργαστεί σε μερικά από τις πιο αγαπημένα brands της βιομηχανίας, συνδυάζοντας καθηλωτική αφήγηση αφήγηση και καινοτομία σε μοναδικά παιχνίδια. Έχουμε δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες που έχουν κερδίσει πολλαπλά βραβεία, για τις οποίες είμαστε περήφανοι και γνωρίζουμε ότι τα μέλη της ομάδας μας έχουν βάλει την καρδιά και την ψυχή τους σε όλες.

Το παγκόσμιο οικονομικό πλαίσιο, οι προκλήσεις του κλάδου μας και η συνολική αναδιάρθρωση που ανακοινώθηκε από την Embracer επηρέασαν τελικά το studio μας. Λήφθηκε η δύσκολη απόφαση να απολυθούν 97 άτομα από τις ομάδες ανάπτυξης, διοίκησης και υποστήριξης.

Εργαζόμαστε για να υποστηρίξουμε όλο το επηρεαζόμενο προσωπικό κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης. Αυτοί οι πολύ ταλαντούχοι, έμπειροι άνθρωποι εισέρχονται στην αγορά εργασίας και θέλουμε να τους βοηθήσουμε να βρουν την επόμενη απασχόλησή τους.

Καθώς διανύουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η ευημερία της ομάδας μας είναι η προτεραιότητά μας και η συνεχής δέσμευση για τη δημιουργία παιχνιδιών που το κοινό θα μπορεί να απολαμβάνεο στο εγγύς μέλλον.

Για τους παίκτες μας… συχνά τιμούμε και θαυμάζουμε όχι μόνο τα παιχνίδια αλλά και τους δημιουργούς παιχνιδιών. Η δέσμευσή μας είναι πάντα να προσφέρουμε τα καλύτερα παιχνίδια για τους καταπληκτικούς fans μας και ακόμη και με αυτήν την αναδιάρθρωση, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να προσφέρουμε αυτές τις εκπληκτικές εμπειρίες για να τις μοιραστούμε μαζί. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη και τις ευχές σας". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*