Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το Project Q της Ubisoft

*
H Ubisoft επιβεβαίωσε την ακύρωση του Project Q, του μυστηριώδους PVP battle arena game που είχε ανακοινώσει το περασμένο έτος. Βρίσκεται ανάμεσα στα τρία παιχνίδια που η εταιρεία τοποθέτησε στο ράφι την περασμένη εβδομάδα, όμως ως τώρα δεν γνωρίζαμε για ποια πρόκειται.

"Επιβεβαιώνουμε ότι πλέον δεν υποστηρίζουμε την ανάπτυξη του Project Q, προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα σε άλλα projects, στα οποία έχει αναδιαταχθεί το προσωπικό μας", δήλωσε εκπρόσωπος της Ubisoft στο Eurogamer.


Η ακύρωση έρχεται μετά από τα απογοτευτικά αποτελέσματα του πρόσφατου οικονομικού τριμήνου της γαλλικής εταιρείας, με τίτλους όπως το Just Dance 2023 και το Mario + Rabbids: Sparks of Hope να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*