Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγές στα PULSE Elite, PULSE Explore και Parties φέρνει το νέο firmware update του PS5

*
Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο firmware update για το PlayStation 5, το μέγεθος τους οποίου είναι 1,1GB. Πέρα από τις "συνηθισμένες" βελτιώσεις στις επιδόσεις, τη σταθερότητα του συστήματος και τα μηνύματα που εμφανίζονται στην οθόνη, υπάρχουν αλλάγες στα Parties και ενημερώσεις που σχετίζονται με το Pulse Elite headset και τα Pulse Explore earbuds.

Στα Parties έχει προστεθεί και μια λίστα με όσα μετείχατε πρόσφατα. Επιλέγοντας ένα από αυτά θα μπορέσετε να το ξεκινήσετε εκ νέου.


Σχετικά με το PULSE Elite wireless headset και τα PULSE Explore wireless earbuds, οι κάτοχοι μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το sound equaliser και τη λειτουργία sidetone, που κάνει πιο εύκολο το να μπορείτε να ακούτε τη δική σας φωνή στα voice chats. Ακόμα αν μια από τις συσκευές αυτές βρίσκεται κοντά στην κονσόλα θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση, για τη γρήγορη σύνδεσή τους. Μέσω αυτής της ειδοποίησης θα είναι επίσης δυνατή η εναλλαγή της συνδεσης από το PC στο PS5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*