Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγή πορείας για το Vanguard της Remedy Entertainment

*
H Remedy Entertainent ανακοίνωσε αλλαγή κατεύθυνσης για το multiplayer project της με την κωδική ονομασία Vanguard. Πρώτα απ' όλα στο εξής θα έχει το κωδικό όνομα Kestrel και δεν θα είναι ένα free-to-play multiplayer game. Αντιθέτως, το Kestrel θα είναι ένα “premium game with με το co-operative multiplayer να είναι ένα από τα δυνατά του στοιχεία”. Η Tencent θα είναι αυτή που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, που πέρασε τη φάση proof-of-concept phase, σημείο στο οποίο publisher και developer αξιολόγησαν τα επόμενα βήματα του project. Σε σχετική του δήλωση, εκπρόσωπος της Remedy σημειώνει πως οι δύο εταιρείες συμφώνησαν ότι το να γίνει ο τίτλος free-to-play ίσως ενέχει αρκετό ρίσκο, καθώς η αγορά αλλάζει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*