Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ampere Analysis: Η Sony ίσως ετοιμάζει ένα σημαντικό deal ως απάντηση στην εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft

*
Η Sony Interactive Entertainment ίσως απαντήσει στην απόκτηση της Activision Blizzard από τη Microsoft με ένα δικό της σημαντικό deal. Αυτό υποστηρίζει ο διευθυντής του τμήματος της Ampere Analysis που ασχολείται με τη βιομηχανία του gaming, Piers Harding-Rolls, που πιστεύει ότι η δημιουργός του PlayStation βρίσκεται υπό πίεση για αντιδράσει στην πρόσφατη συμφωνία που επικύρωσε το Xbox. Κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο μετά την επισημοποίηση της σχετικής πρότασης, στις 13 Οκτωβρίου η Microsoft έκλεισε το κεφάλαιο της εξαγοράς της Activision Blizzard, ύψους $68,7 δισ.

“Η Sony βρίσκεται σίγουρα υπό πίεση για να αντιδράσει, ακόμα και μετά την εξαγορά της Bungie", δήλωσε ο Harding-Rolls στο GamesIndustry.biz. “Αναμένω επιπλέον επενδύσεις και εξαγορές από το PlayStation, περιλαμβανομένης μια μεγάλης, που θα κινήσει τα νήματα από τη δική τους πλευρά".


Πάντως, ο αναλυτής της Midia Research, Karol Severin ψαλιδίζει τα φτερά όσων περιμένουν η Sony να κάνει κίνηση για την εξαγορά της Take-Two, που κοστολογείται γύρω στα $24,6 δισ. υποστηρίζοντας ότι είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο και η ιαπωνική εταιρεία θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει συνδυαστικά τις δυνάμεις της στους τομείς των video games, των ταινιών, των τηλεοπτικών προγραμμάτων και της μουσικής, προσφέροντας μια συνδρομητική υπηρεσία που θα παρέχει τα πάντα σε ένα πακέτο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Το θέμα είναι έχει κοπεί η όρεξη και στις δύο εταιρίες για άλλες μεγάλες εξαγορές. Οι ρυθμιστικές αρχές δεν θα αφήσουν να γίνουν άλλες. Ούτε καν την Square, που ακούγεται, δεν μπορεί. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι προσφέρει συνδυαστικά πακέτα. Αν βάλει και το Crunchyroll μαζί με το Ps Plus θα είναι καλό deal. Αλλά και σαν οικονομικό μέγεθος δεν μπορεί.

*