Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής: «Το PlayStation χρειάζεται multimedia υπηρεσία για να αντιμετωπίσει το Xbox Game Pass»

*
Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς για την Activision Blizzard από τη Microsoft, πολλοί αναρωτιούνται πως θα ενισχυθεί το Xbox Game Pass και πως θα απαντήσει η Sony. Το GamesIndustry ρώτησε διάφορους αναλυτές, όπως την Karol Severin από το MIDiA Research. Η ίδια ανέφερε πως η Sony θα πρέπει να φτιάξει μια multimedia υπηρεσία με συνδρομή, καθώς μετά την εξαγορά δεν θα μπορεί να κοντράρει στα ίσια το κομμάτι των παρεχόμενων games του Game Pass. Συγκεκριμένα σημείωσε πως: «Η Sony έχει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς καταλόγους τίτλων. Το να τους φέρει όλους σε μια υπηρεσία, για παράδειγμα, θα δημιουργούσε συνθήκες ανταγωνισμού με το Xbox και το cross-platform. Αλλά θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει την Microsoft μόνο στα games. Η μόνη απάντηση της Sony σε επίπεδο gaming θα ήταν να εξαγοράσει κάτι μεγάλο, όπως την Take-Two, κάτι που θεωρείται απίθανο».

H λογική της Severin είναι πως μιας και η Sony έχει αρχίσει να επενδύει και σε άλλα επίπεδα για τα IPs της, όπως πχ. στις ταινίες, όλο αυτό θα έχει νόημα ως μια ενιαία υπηρεσία. Και όλο αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, μιας και πρόσφατα η Sony ανακοίνωσε την διάθεση του Sony Pictures Core με διάφορες ταινίες της και πρόσβαση σε επιλεγμένο κατάλογο παραγωγών για τα μέλη των δύο πιο ακριβών πακέτων PS Plus. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*