Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβάλλεται η κυκλοφορία του Bloodborne Kart, μετά από απαίτηση της Sony για rebranding

*
Πριν από λίγα χρόνια, ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει η είδηση πως ένα kart-racing εμπνευσμένο από το Bloodborne, με γραφικά του PlayStation 1, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2022, η indie developer Lilith Walther ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν υπό ανάπτυξη και σύμφωνα με την ίδια “θα κυκλοφορούσε όταν ήταν έτοιμο”. Η ανάπτυξη του τίτλου ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2023 και θα ήταν free to play από τις 31 Ιανουαρίου που θα γινόταν το λανσάρισμά του. Όπως ήταν φυσικό, λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, η Sony κινητοποιήθηκε αμέσως και απαίτησε από την προγραμματίστρια του παιχνιδιού να προβεί σε rebranding, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στο λανσάρισμα του τίτλου.


H Walther είπε ότι στις 26 Ιανουαρίου η Sony ήρθε σε επαφή μαζί της και της ζήτησε να αλλάξει τον τίτλο του παιχνιδιού που είχε οριστεί ως Bloodborne Kart. Ως εκ τούτου, το παιχνίδι δεν θα καταφέρει να κυκλοφορήσει στην προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του. H ίδια δεν θορυβήθηκε ιδιαίτερα καθώς είπε πως “θα μου έκανε εντύπωση αν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο”.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*