Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για ακύρωση και των E3 2024 και E3 2025, η ESA απαντάει

*
Η ακύρωση της E3 2023 φαίνεται πως ήταν και η ταφόπλακα για την πάλαι ποτέ μεγάλη έκθεση της αγοράς και νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις E3 2024 και E3 2025. Σύμφωνα με έγγραφο από το Συμβούλιο Τουρισμού του Los Angeles που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, οι δύο επόμενες εκθέσεις ακυρώθηκαν. Όλα αυτά ίσως έρχονται σε συνέχεια του μειωμένου ενδιαφέροντος των publishers, όπως ανέφερε η διοργανώτρια εταιρεία ReedPop όταν έκανε και τις ανακοινώσεις για τη φετινή έκθεση. Μιλώντας σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, η ESA έσπευσε πάντως να ανακοινώσει πως ακόμη δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις για τις επόμενες δύο χρονιές και το μέλλον της E3: «η ESA κάνει αυτή τη στιγμή για την E3 2024 και τις μετέπειτα διοργανώσεις και ακόμη δεν έχουν παρθεί αποφάσεις». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως υπάρχουν πλέον ξεκάθαρες σκέψεις για μεταφορά της E3 σε άλλο χώρο εκτός του Los Angeles, όπου και διεξαγόταν το show τα τελευταία 20 χρόνια. Αν όμως έχουν ήδη παρθεί αποφάσεις για την ακύρωση των επόμενων δύο εκθέσεων, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν το event θα μπορέσει να επιστρέψει ποτέ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*