Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2023: Ακυρώθηκε επίσημα και η φετινή έκθεση

*
Ως χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου μπορεί να περιγραφεί η ειδησεογραφία γύρω από την έκθεση Ε3 2023 τις τελευταίες ημέρες. Μετά και τις ανακοινώσεις από μεριάς Ubisoft, SEGA και Tencent πως δεν θα συμμετέχουν (και κάποιες από αυτές μάλιστα θα κάνουν δικές τους εκδηλώσεις την ίδια περίοδο), αλλά και την άρνηση των τριών «μεγάλων» της αγοράς να συμμετέχουν στην προσπάθεια επιστροφής του show μετά την εποχή των lockdowns, η ESA ανακοίνωσε και επίσημα στα μέλη της πως η E3 2023 ακυρώνεται και επίσημα. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας το IGN, όπου και αναφέρεται πως παρά το γεγονός ότι η έκθεση είναι από τις πλέον αγαπημένες για τη βιομηχανία, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει φέτος το ενδιαφέρον των εταιρειών και έτσι οι διοργανωτές αναγκάζονται να την ακυρώσουν. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ έλαβαν και πριν από λίγα λεπτά το σχετικό επίσημο e-mail από τους διοργανωτές.

Όπως ήταν λογικό, ο Geoff Keighley δεν έχασε την ευκαιρία να τοποθετηθεί -σχεδόν πανηγυρικά- για το θέμα στο Twitter, αναφέροντας πως βλέποντας τη στάσιμη πορεία της έκθεσης τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια με το Summer Game Fest, που φέτος αναμένεται στις 8 Ιουνίου.




Για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις, οι «μεγάλοι» της αγοράς δήλωσαν εξ’ αρχής την άρνησή τους να συμμετέχουν, με την Microsoft να τραβάει τελευταία την πρίζα, σημειώνοντας πως απλά θα κάνει τη δική της εκδήλωση στο δικό της χώρο. Η Ubisoft ήταν η μοναδική ελπίδα της βιομηχανίας για να δώσει ζωή στην E3, ωστόσο αν και αρχικά είχε δηλώσει πως θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο του Los Angeles, πριν από μερικές ημέρες έκανε στροφή 180 μοιρών και ανακοίνωσε τη δική της εκδήλωση στην ίδια πόλη! Η E3 2023 άλλαξε πέρσι διοργανωτή και η ReedPop αναμενόταν να δώσει ξανά ζωή στο ταλαιπωρημένο event. Φαίνεται μάλιστα πως η πανδημία έδωσε το τελειωτικό χτύπημα και φαίνεται πως πλέον μόνο με θαύμα θα δούμε ξανά την έκθεση να παίζει σημαντικό ρόλο στην αγορά τα επόμενα χρόνια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*