Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές ότι ο διάδοχος του Nintendo Switch θα λανσαριστεί στις αρχές του 2025

*
Η επόμενη κονσόλα της Nintendo ίσως κυκλοφορήσει αργότερα από ό,τι ως τώρα αναμενόταν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Pedro Henrique Lutti Lippe σε ένα νέο video στο κανάλι του YouTube OX do Controle. Λέει πως έχει λάβει πληροφορίες από πέντε διαφορετικές πηγές, που τον έχουν ενημερώσει ότι ετοιμάζουν παιχνίδια τα οποία πρόκειται να λανσαριστούν το πρώτο τρίμηνο του 2025, μαζί με την κονσόλα. Σχετικό δημοσίευμα του VGC λέει ότι δύο πηγές της ιστοσελίδας που εργάζονται σε studios ανάπτυξης video games ετοιμάζουν τίτλους για το Nintendo Switch 2, που θα λανσαριστούν στις αρχές του 2025, όμως δεν γνωρίζουν αν τότε θα κυκλοφορήσει και η νέα κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας. Ανάλογο δημοσίευμα υπάρχει και από το Eurogamer, που όμως δεν έχει ακόμα κατορθώσει να επιβεβαιώσει τα όσα έχει "ακούσει" από πηγές της βιομηχανίας.

Σημειώνουμε ότι και το original Nintendo Switch είχε κυκλοφορήσει Μάρτιο, οπότε δεν αποκλείεται κάτι αναλογο να συμβεί και με τον διάδοχό του.


Προς το παρόν, όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα περισσότερο από εικασίες και ως τέτοιες πρέπει να τα διαχειριστείτε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*