Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακαλύφθηκαν πλάνα με τον Luigi στο Super Mario 64 μέσω παλιάς κασέτας VHS

*
Έχουν περάσει 26 χρόνια από την κυκλοφορία του και τώρα, φαίνεται ότι έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα πρώτα πλάνα από ένα mutiplayer mode του Super Mario 64, με πρωταγωνιστή τον Luigi. Το video αναρτήθηκε πριν μερικές ημέρες στο YouTube και περιλαμβάνει υλικό από κασσέτα VHS, με την παρουσίαση της Nintendo στο ιαπωνικό Space World show το 1995. Μιλάμε για μόλις ένα δευτερόλεπτο από off-screen gameplay, με τον Mario και τον Luigi σε πρώιμη εκδοση του Super Mario 64. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει πριν αρκετά χρόνια ο Shigeru Miyamoto, αρχικά ο Luigi ήταν προγραμματισμένο να είναι επιλέξιμος χαρακτήρας στον τίτλο του N64 που έχει αφήσει εποχή. Το πλάνο συνέχισε να υφίσταται έως το τελευταίο έτος της ανάπτυξης του Super Mario 64, όμως εγκαταλήφθηκε για μια σειρά από λόγους.

"Επρόκειτο να τον συμπεριλάβουμε σε ένα minigame σε στυλ Mario Bros, αλλά επειδή οι περισσότεροι χρήστες πιθανότατα θα είχαν μόνο αυτό το χειριστήριο όταν αγοράσαν για πρώτη φορά το N64 τους, για αυτόν τον λόγο (και άλλους) αποφασίσαμε να μην το κάνουμε", είπε τότε ο Miyamoto.


"Πιστεύω ότι θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαν να παιζουν δύο άτομα, με τον Mario και τον Luigi. Αλλά αν το είχαμε κάνει με τον λάθος τρόπο, θα είχε μετατραπεί σε ένα παιχνίδι μάχης ή κάτι τέτοιο (γέλια), οπότε το αφήσαμε για την επόμενη φορά".

Το 2009 στο πλαίσιο μια συνέντεξης της σειράς Iwata Asks, Miyamoto επανήλθε στο multiplayer mode του Super Mario 64 λέγοντας: “Η οθόνη χωριζόταν και θα έμπαιναν ξεχωριστά στο κάστρο. Όταν συναντήθηκαν στον διάδρομο ήμουν πολύ χαρούμενος. Έπειτα, η camera ήταν σταθερή και βλέπαμε τον Mario να απομακρύνεται και να γίνεται όλο και μικρότερος".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*