Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει το Night Slashers: Remake (trailer)

H Forever Entertainment και η Storm Trident ανακοίνωσαν ότι το Night Slashers: Remake θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG).

Το Night Slashers είναι ένα κλασσικό arcade game που έκανε την εμφάνισή του στις αίθουσες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών το 1994 και μέχρι σήμερα παραμένει ένα από τα καλύτερα του είδους του. Είναι χωρισμένο σε επτά επίπεδα και το καθένα σε πολλαπλά τμήματα. Η οθόνη κινείται από τα αριστερά προς τα δεξιά και οι παίκτες θα πρέπει να εξοντώσουν ορδές εχθρών για να προχωρήσουν. Σημειώνεται ότι η οθόνη παύει να κινείται σε περίπτωση που δεν εξοντωθούν όσοι εχθροί πρέπει. Στο τέλος κάθε επιπέδου περιμένει το αντίστοιχο boss.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*