Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η Gold Edition και DLC Packs για το Dead By Daylight

*
Σύμφωνα με ένα blog post στην ιστοσελίδα του Dead By Daylight, θα κυκλοφορήσουν τρία νέα DLC Packs που περιέχουν original chapters καθώς και το Gold Edition που θα τα περιλαμβάνει. Η κυκλοφορία τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου.

Τα original chapters από το Of Flesh and Mud μέχρι το Hour of the Witch θα είναι διαθέσιμα ως μέρος των 3 νέων DLC Packs. Το καθένα από αυτά θα περιλαμβάνει 4 original Chapter DLCs, τους αντίστοιχους killers και survivors, επιπλέον outfits και τέσσερα exclusive items. Χαρακτήρες και τα cosmetics τους θα είναι διαθέσιμοι αυτόνομα στο μέλλον. Οι developers επίσης θα μειώσουν μόνιμα τις τιμές κατά το ήμισυ για μερικούς killers και survivors. Οι licensed characters θα παραμείνουν ως έχουν και νέα chapter DLCs θα κυκλοφορούν ξεχωριστά.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*