Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Eden Genesis για κονσόλες και PC (trailer)

Η Aeternum Game Studios ανακοίνωσε πως το Eden Genesis, ένα side scroller επηρεασμένο από την αισθητική του Cyberpunk, έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στους πρώτους μήνες του 2024 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Χbox One, Nintendo Switch και PC (μέσω Steam).

To Εden Genesis είναι ένα platformer που επικεντρώνεται σε δοκιμασίες που επιβάλλουν μεγάλη προσοχή, ταχύτητα και γρήγορα αντανακλαστικά, με πλούσια ιστορία σε ένα άκρως φουτουριστικό περιβάλλον που θυμίζει το Cyberpunk. Με τον έλεγχο της Leah, μιας νεαρής cyborg, καλείστε να ξεπεράσετε όλες τις δοκιμασίες και να “απελευθερώσετε” τη διεφθαρμένη συνείδηση της ηρωίδας.

Στον κόσμο του παιχνιδιού, κυβερνούν οι εταιρείες παρέχοντας αύξηση στις φυσικές και πνευματικές ικανότητες των ανθρώπων, αλλά το τίμημα είναι υψηλό καθώς όσοι φορούν τα λεγόμενα κυβερνητικά εμφυτεύματα θεωρούνται καταδικασμένοι. Η ελπίδα εμφανίζεται όταν μια εταιρεία αντιμάχεται την κατάσταση προσφέροντας αντίδοτο για την τρομερή αυτή κατάσταση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*