Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η πόλη διαξαγωγής των φετινών LEC 2023 Season Finals

*
Η ομάδα του League of Legends EMEA Championship (LEC) ανακοίνωσε ότι τα LEC 2023 Season Finals θα πραγματοποιηθούν στη γαλλική πόλη Montpellier. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το 2023 μπορεί να έχει μόλις ξεκινήσει, αλλά κοιτάμε ήδη το μέλλον και το τέλος της σεζόν- το roadshow LEC Season Finals. Φέτος, θέλαμε να δώσουμε στην κοινότητά μας μια μικρή ιδέα για ό,τι επιφυλάσσουμε για τα 2023 LEC Season Finals, αποκαλύπτοντας την τοποθεσία της εκδήλωσης νωρίτερα από ποτέ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα φιλοξενήσουμε την κορυφαία μας εκδήλωση στη γαλλική Montpellier.


Μετά την εκπληκτική εμπειρία μας στους καλοκαιρινούς τελικούς του LEC 2022 στο Malmo της Σουηδίας, ανυπομονούμε να επιστρέψουμε και να φέρουμε την εμπειρία του LEC στους θαυμαστές μας στη Γαλλία και όχι μόνο. Η γαλλική κοινότητα LoL Esports είναι αναπόσπαστο κομμάτι των esport μας και υποστηρίζει τακτικά τους παίκτες μας στο LEC, παρακολουθώντας τη δράση μέσω του γαλλικού LEC broadcast. Οι fans της χώρας είναι ακούραστοι υποστηρικτές του εγχώριου πρωταθλήματος, του LFL (La Ligue Française), το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ERL στο οικοσύστημά μας. Με μια τόσο αφοσιωμένη βάση θαυμαστών στη Γαλλία, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε τα μεγαλύτερ ταλέντα του EMEA LoL Esports στη χώρα!

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*