Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για τα The Legends of Heroes: Trails of Cold Steel III και IV στο PlayStation 5 (trailer)

H NIS America ανακοίνωσε πως το The Legends of Heroes: Trials of Cold Steel III και το The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV θα είναι διαθέσιμα για PlayStation 5 στις 16 Φεβρουαρίου του 2024. Οι λάτρεις των physical εκδόσεων θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και τα δύο στη συσκευασία του ενός αλλά και μεμονωμένα σε ψηφιακή μορφή μέσω του PlayStation Store.

Η Collector’s Edition είναι διαθέσιμη μέσω NIS America Online Store στην τιμή των €94,28 και όσοι προπαραγγείλετε θα αποκτήσετε μια κόπια του παιχνιδιού, ψηφιακό soundtrack, mini art book, art book, postcards, art cards και ένα συλλεκτικό κουτί.


Μετά τα γεγονότα του εμφυλίου της Erebonia, o βετεράνος Rean Schwarzer διορίζεται εκπαιδευτής σε κάποιο παράρτημα της στρατιωτικής ακαδημίας Thors καθώς νέες απειλές παίρνουν τη θέση τους στο προσκήνιο. Βυθιστείτε σε μια μαγική περιπέτεια με την παρουσία αξιόλογων RPG μηχανισμών που αποδίδουν σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα στο PlayStation 5.

Οι εν λόγω τίτλοι είναι ήδη διαθέσιμοι για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (μέσω Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*