Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs battle royale (trailer)

Η Bandai Namco και η Amber Studio ανακοίνωσαν το battle royale game, PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Θα υποστηρίζει έως 64 παίκτες και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.

Θα πρέπει να φάτε ό,τι υπάρχει στον δικό σας λαβύρινθο και στη συνέχεια να προχωρήσετε σε εκείνους των άλλων παικτών για να συνεχίσετε να καταβροχθίζετε Munch Dots και Φρούτα, έπειτα να καταπιείτε ένα Power Pellet για να βγάλετε από τη μέση τα Φαντάσματα αλλά και τους άλλους PAC-MAN. Προσοχή στους λαβύρινθους που αναβοσβήνουν καθώς πέφτουν ο ένας μετά τον άλλο κατά τη διάρκεια των matches. Ο τελευταίος ζωντανός PAC-MAN θα αναδειχθεί σε Chomp Champ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*