Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Paradox Interactive Announcement Show 2023

*
Η Paradox Interactive ανακοίνωσαε το Paradox Interactive Announcement Show 2023, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2023 και θα ξεκινήσει στις 19:00. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις από το δίκτυο συνεργατών και τα studios της εταιρείας. Η παρουσίαση θα γίνει σε συνεργασία με το Xbox και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολοθήσουν ζωντανά μέσω YouTube και Twitch. Αναμένεται να αποκαλυφθούν οι νέοι τίτλοι των Harebrained Schemes, Paradox Tectonic, Colossal Order, συν ανακοινώσεις για υπάρχοντα παιχνίδια, όπως νέα expansions, δωρεάν updates αλλά και όλα τα νεότερα από την εκδοτική φίρμα Paradox Arc.

"Δεν θέμω να πω ότι έχουμε πολλές ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορώ να επιλέξω ποια με ενθουσιάζει περισσότερο", δήλωσε ο CEO της Paradox Interactive, Fredrik Wester.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*