Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το SMITE 2 κατά την διάρκεια των Smite World Championships

*
Κατά την διάρκεια των Smite World Championships, η Titan Forge ανακοίνωσε το SMITE 2. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store). Αν και δεν ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ο τίτλος θα μπει σε φάση closed alpha την άνοιξη του 2024.

Όταν λανσαριστεί θα περιλαμβάνει 25 θεούς με την Titan Forge να αναφέρει πως όλοι οι θέοι από το πρώτο τίτλο θα προστεθούν σταδιακά. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσουν καινούργιοι θεοί, όπως η Εκάτη της ελληνικής μυθολογίας. Ο general manager Travis Brown αποκάλεσε το Smite 2 ένα MOBA με περισσότερο impact, περισσότερο strategy και περισσότερο creativity. Τέλος, το παιχνίδι θα υποστηρίζει πλήρες cross-play και cross-progression σε όλες τις πλατφόρμες.


Το SMITE 2 δημιουργείται με την μηχανή Unreal Engine 5, κάτι που η Titan Forge αναφέρει πως της επιτρέπει να επανασχεδιάσει όλα τα συστήματα και τα visuals του.

Όσον αφορά το πρώτο Smite, η Titan Forge δηλώνει πως θα συνεχίσει την υποστηριξή του στο άμεσο μέλλον και πως θα λάβει τον 130ο ήρωα του αργότερα μέσα στο 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*