Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής εκτιμά πως το Xbox Game Pass είχε 33,3 εκατ. συνδρομητές στα τέλη του 2023

*
Αναλυτής με έδρα το Λονδίνο εκτιμά πως η Microsoft έχει συγκεντρώσει μέχρι τα τέλη του 2023 33,3 εκατομμύρια συνδρομητές στο Xbox Game Pass. Η αμερικανική εταιρεία έχει σταματήσει να ανακοινώνει στοιχεία για τις πωλήσεις hardware, software και τους συνδρομητές των υπηρεσιών της από πέρσι.

Ο αναλυτής James McWhirter της Omdia, σημειώνει πως η ανάπτυξη του Xbox Game Pass έχει κατεβάσει ρυθμούς και πέραν του Core tier, το σύνολο των συνδρομητών έφτασε στα τέλη της περσινής χρονιάς στα 33,3 εκατομμύρια.


«Βλέπουμε αργή ανάπτυξη πλέον για το Xbox Game Pass ακόμη και αν η Microsoft ισχυριστεί κάτι διαφορετικό, λόγω της μετάβασης του Xbox Live Gold σε Xbox Game Pass Core», σημείωσε ο αναλυτής το IGN. Συμπλήρωσε πως «οι εκτιμήσεις μας μιλούν για 33,3 εκατ. συνδρομητές στα τέλη του 2023, που σημαίνει ανάπτυξη +13% και που είναι σίγουρα κάτω από τα δεδομένα του 2022 (+15%)».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*