Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής: Το GTA 6 θα είναι η πιο σημαντική κυκλοφορία της βιομηχανίας

*
Με τη βιομηχανία να αντιμετωπίζει συνεχείς κλυδωνισμούς το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως το GTA 6 θα είναι η ανάσα που όλοι περιμένουν, τουλάχιστον όπως εκτιμά γνωστός αναλυτής. Συγκεκριμένα, ο Mat Piscatella, αναφέρει πως το 2024 αναμένεται να είναι μια «σκληρή» χρονιά για τη βιομηχανία που ίσως έχει κι άλλους πονοκεφάλους μπροστά της, ενώ εστιάζει και στην αβεβαιότητα που παρουσιάζουν οι publishers με τα όσα έχουν πει ήδη για τις φετινές κυκλοφορίες.

Ωστόσο, εκτιμά πως το 2025 τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα και ήδη γνωρίζουμε πως μέσα στην επόμενη χρονιά αναμένουμε τίτλους όπως τα GTA 6, Death Stranding 2: On the Beach και Pokemon Legends: Z-A.


«Αν δείτε προς το 2025, αν όλα πάνε καλά και τα budget συνεχίζουν να ρέουν προς τους developers και τους εκδότες, θα δούμε ξανά ενίσχυση του κλάδου ανάπτυξης», σημειώνει αρχικά ο Piscatella και συμπληρώνει πως «θα δούμε σίγουρα ανανεωμένο κύμα ενδιαφέροντος συγκεκριμένα για το GTA 6.

Δεν έχει υπάρξει πιθανότατα πιο σημαντική κυκλοφορία στην ιστορία της βιομηχανίας». Προς το παρόν, πάντως, πέραν του πρώτου GTA 6 Trailer, το μόνο που έχουμε στα χέρια μας είναι φήμες… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*