Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απειλές για διαρροή του πηγαίου κώδικα τεσσάρων παιχνιδιών της Motorsport Games

*
Από το κακό στο χειρότερο πάει η κατάσταση στη Motorsport Games, με απλήρωτους υπαλλήλους να απειλούν με μηνύσεις και ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο να παραιτείται λόγω διαφωνιών σχετικά με τη χρηματοδότηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Insider Gaming, υπάλληλοι στους οποίους οφείλονται χρήματα απειλούν να δημοσιεύσουν online τον πηγαίο κώδικα τεσσάρων παιχνιδιών της εταιρείας. Μάλιστα έανς από αυτούς έχει προβεί σε εκβιασμούς προς τον ίδιο τον CEO της Motorsport Games, Dmitry Kozko αλλά και στα νέα μέλη του συμβουλίου. Πρόκειται για τον πηγαίο κώδικα των: NASCAR: Ignition 21, NASCAR: HEAT 5, Indycar και KartKraft. Αν δεν λάβει τα οφειλόμενα ως τις 25 Ιανουαρίου, ο υπάλληλος λέει ότι θα προβεί στη διαρροή.

Υπάλληλοι που δεν εμπλέκονται στην υπόθεση δηλώνουν ότι δεν τους προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποιος αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα, μιας και δεν έχει τίποτα να χάσει. Πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα ότι οι 30 υπάλληλοι του ρωσικού studio παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Οκτώβριο. Σε μερικούς προτάθηκε να μετακομίσουν στη Γεωργία για να λάβουν τον μισθό τους. Τέλος, υποστηρίζεται ότι το επόμενο παιχνίδι της εταιρείας που θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων θα είναι το Indycar και το NASCAR 23 είναι πολύ πιθανό να μην λανσαριστεί πριν το 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*