Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από την Take Two και την 2K το νέο FIFA videogame;

*
Η ώρα που η σειρά FIFA θα αποκτήσει τον νέο της developer/publisher ίσως να μην αργεί και η Take Two με την 2K συγκεντρώνουν ακόμη περισσότερες πιθανότητες. Σύμφωνα με ανάρτηση γνωστού insider (που πρόσφατα αποκάλυψε την παρουσίαση νέου trailer για το Judas), FIFA και 2Κ μπορεί να συνεργαστούν για το επόμενο παιχνίδι της σειράς.

Ο γνωστός @kurakasis, ανέβασε στο X/Twitter μια φωτογραφία, όπου και σημειώνει «το αγαπημένο μου FIFA game. 2Κ2, oops, 2002 FIFA World Cup».


Όπως ήταν λογικό, αυτό ήταν ένα μήνυμα για συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και προφανώς έχει κάποια πληροφορία για το θέμα.

Προς το παρόν δεν είναι τίποτα επίσημο και η FIFA δεν μιλάει ανοιχτά για το μέλλον της σειράς μετά το διαζύγιο με την EA Sports, η οποία συνέχισε τη δραστηριότητά της με τη σειρά EA Sports FC και το πρώτο game EA Sports FC 24.

Η Take Two και η 2Κ συγκέντρωναν ούτως ή άλλως τις περισσότερες πιθανότητες και μια πρώτη ανακοίνωση ίσως να είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύαμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*