Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες και εικόνες για θρυλικά Crazy Taxi, Golden Axe, Jet Set Radio, Shinobi και Streets of Rage

*
Η SEGA, κατά τη διάρκεια του Management Meeting 2023 που πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε την προσθήκη νέων κεφαλαίων για τους θρυλικούς τίτλους Crazy Taxi, Golden Axe, Jet Set Radio, Shinobi και Streets of Rage.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Jet Set Radio θα έχει χαρακτηριστικά open- world ενώ το Street of Rage θα μετονομαστεί ως Street of Rage: Revolution.


Crazy Taxi
Πολλοί από εσάς θυμάστε το καινοτόμο τρόπο παιξίματος και την ελευθερία που προσέφερε ο συγκεκριμένος τίτλος. Τώρα θα καταλάβετε πως ορισμένα παιχνίδια μένουν φρέσκα μέχρι και σήμερα.



Golden Axe
Στο ρόλο ενός πολεμιστή καλείστε να εξαλείψετε τους δαίμονες με ποικιλία όπλων και χρήση μαγείας και να αναβιώσετε την ιστορία του θρυλικού τσεκουριού.



Jet Set Radio
Γνωρίστε ξανά το κίνημα της “αντικουλτούρας” σε ένα μεγάλο κίνημα εξέγερσης στους δρόμους του Τόκιο που πλέον μπορείτε να περιδιαβείτε, πλέον, με πλήρη ελευθερία.



Shinobi
Κατατροπώστε τους εχθρούς με τις αρχαίες τεχνικές των ninja και αποκτήστε το θρυλικό σπαθί Oborozuki, με σκοπό να σώσετε τη φυλή αλλά και όλους όσους βασίζονται σε εσάς.



Streets of Rage: Revolution
Το ανεπανάληπτο side scroller με στοιχεία beat ‘em up είναι γεγονός και στο ρόλο ενός πρώην αστυνομικού θα “καθαρίσετε” τη πόλη από τα κακοποιά στοιχεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*