Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν οι ημερομηνίες του Days of Play 2022 promotion του PlayStation Store

*
Διαρροή αποκάλυψε τις ημερομηνίες πραγματοποίησης του Days of Play 2022 promotion του PlayStation Store. Πιο συγεκριμένα, η εν λόγω εκπτωτική ενέργεια θα τρέξει από τις 25 Μαίου έως και τις 8 Ιουνίου 2022. Όπως πάντα θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε παιχνίδια των PS5 και PS4 σε προνομιακή τιμή. Δεν αποκλείεται στον σχετικό κατάλογο να περιληφθούντα Demon’s Souls, Spider-Man Miles Morales, Horizon 2 Forbidden West και Gran Turismo 7. Εσείς, απλά ετοιμάστε το πορτοφόλι σας. Λογικά πέρα από τα παιχνίδια θα υπάρξουν επίσης εκπτώσεις σε περιφερειακά, όπως το DualSense controller αλλά και στην ετήσια συνδρομή του PlayStation Plus. Κατά πάσα πιθανότητα, το προαναφερθέν διάστημα θα προσφερθεί ένα Σαββατοκύριακο δωρεάν multiplayer για όλους τους κατόχους συστημάτων PlayStation, παράλληλα με δοκιμασίες και ανταμοιβές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*