Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε gameplay από το ακυρωθέν Half-Life 2: Ravenholm της Arkane Studios (video)

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τη στιγμή που η Arkane Studios ακύρωσε το Ravenholm, παιχνίδι του Half-Life 2, αυτό όμως δεν αποτρέπει ιστορικούς των video games από το να παρουσιάζουν σχετικά πλάνα. Αυτή τη φορα το κανάλι του YouTube, Noclip ανάρτησε ένα video με σχεδόν μια ώρα gameplay από το ακυρωθέν zombie shooter. Την παρουσίαση πραγματοποιεί ο Danny O’Dwyer, που εξηγεί τη διαδικασία ανάπτυξης, το περιβάλλον αλλά και τους χαρακτήρες του τίτλου.

Καθώς ο O’Dwyer ξεκινάει το παιχνίδι, ο πρωταγωνιστήςς, Lieutenant Shepard, ανακτά τις αισθήσεις του και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε ένα εγκαταλελειμένο νοσοκομείο, όπου καθηδηγείται από τον Father Grigori, γνωστός για τον ρόλο του στο Half-Life 2. Η δράση ξεκινάει πολύ γρήγορα και το νοσοκομείο γεμίζει με zombies.


Το παιχνίδι ακυρώθηκε το 2006 ή το 2007 και όπως παρατηρεί ο O’Dwyer, ναι μεν είναι playable, αλλά όχι και ολοκληρωμένο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*