Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύπτονται οι μύθοι πίσω από το trailer του Hades 2

*
Οι fans του Hades 2 έχουν ήδη ξεκινήσει να εξερευνούν τους μύθους που κρύβονται πίσω από το trailer του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter, Argetcross η πρωταγωνίστρια Μηλινόη μοιάζει αρκετά με τον Ζαγρέα από το πρώτο παιχνίδι, ως προς το ότι είναι ένας ακόμα ασήμαντος χαρακτήρας, που εμφανίζεται μονάχα στους Ορφικούς Ύμνους. Είναι κόρη της Περσεφόνης και του Άδη, μια θεά που τριγυρίζει στη Γη τη νύχτα παρέα με φαντάσματα. Λογικά ο χαρακτήρας με τον οποίο τσακώνεται στην αρχή του trailer είναι η Εκάτη, θεά της μαγείας και της νεκρομαντείας. Όπως ο μύθος θέλει τον Ζαγρέα να είναι η πρώτη μορφή του Διόνυσου, έτσι και η Μηλινόη είναι άλλη μια μορφή της Εκάτης.

Στη μυθολογία, η Εκάτη εμφανίζεται στην απαγωγή της Περσεφόνης. Ακούει τα δάκρυα της Περσεφόνης όταν την απαγάγουν και έχει τον ρόλο του οδηγού της Δήμητρας, που αναζητά την κόρη της. Όταν η Περσεφόνη γίνεται Βασίλισσα του Κάτω Κόσμου, η Εκάτη βρίσκεται στο πλευρό της ως φίλη και υπηρέτρια.


Όσον αφορά τον μεγάλο κακό, ο Kronos είναι ο Τιτάνας του Χρόνου, πατέρας του Δία και του Άδη. Εκθρόνισε τον πατέρα του, Ουρανό, παίρνοντας τον τίτλο του βασιλιά. Όταν ήρθε στο φως η προφητεία ότι θα χάσει την εξουσία από τα παιδιά του, έχασε τα λογικά του και τα έφαγε. Όμως ο Δίας ξέφυγε με τη βοήθεια της μητέρας του, κήρυξε τον πόλεμο στον πατέρα του και στη συνέχεια τον φυλάκισε μαζί με τους άλλους Τιτάνες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • johnaras002
    • Μηλινόη είναι το όνομα, παιδιά. Το όνομα βγαίνει από το κιτρινοπράσινο χρώμα που στην Αρχαία Ελλάδα συνδεόταν με την αρρώστια.

*