Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις ανακοίνωσε η Crystal Dynamics, developer του Tomb Raider

*
H Crystal Dynamics είναι ένα ακόμα studio της Embracer Group που θα επηρεαστεί από απολύσεις. Σε μήνυμα που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, η developer των Tomb Raider και Perfect Dark κοινοποίησε την απόλυση 10 υπαλλήλων, ως μέρος των προσπαθειών για εσωτερική αναδιάρθρωση.

"Η Crystal Dynamics πήρε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσει τους δρόμους της με 9 υπαλλήλους του Brand/ Marketing και 1 υπάλληλο του IT σήμερα λόγω εσωτερικής αναδιάρθρωσης προκειμένου να ευθυγραμμίσει το studio με τις τρέχουσες επιχειρηματικές μας ανάγκες. Εργαζόμαστε άμεσα με το επηρεαζόμενο προσωπικό για να τους υποστηρίξουμε πλήρως".


"Εάν έχετε ανοιχτές κατάλληλες θέσεις στο studio σας σε Brand Direction, Creative Services, Community ή IT, στείλτε τις στο peoplexp@crystald.com και θα διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες θα καταλήξουν στα σωστά χέρια". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*