Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις και από την Square Enix, δεν τα πήγαν καλά σε πωλήσεις Final Fantasy VII Rebirth, Final Fantasy XVI και Foamstars

*
H Square Enix επιβεβαίωσε πως προχωράει σε απολύσεις στα γραφεία της σε ΗΠΑ και Ευρώπη, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης που αρχίζει να υλοποιεί. Η επιβεβαίωση ήρθε σε εσωτερικά meetings που γίνονται αυτό το διάστημα και διέρρευσε ως πληροφορία σε ΜΜΕ του εξωτερικού. Σύμφωνα με κάποιους από τους παρόντες, ο πρόεδρος της εταιρείας, Takashi Kiryu, δήλωσε πως τα γραφεία σε ΗΠΑ και Ευρώπη θα έχουν απώλειες μέσα στον επόμενο μήνα, χωρίς να αναφέρεται όμως κάποιος συγκεκριμένος αριθμός.

Οι εργαζόμενοι της Square Enix ενημερώθηκαν πως θα επηρεαστούν κυρίως τα τμήματα σε publishing, IT και Collective Indie Games. Όσοι είναι να απολυθούν θα ενημερωθούν αυτήν την εβδομάδα και μετά από αυτές τις εξελίξεις, όλα τα εσωτερικά κανάλια της Square Enix στο Slack έμειναν κλειδωμένα. Οι ανακοινώσεις για απολύσεις συνέπεσαν με τις ανακοινώσεις της εταιρείας για το πως βλέπει το μέλλον της στο κομμάτι των games που θα ρίχνει περισσότερο βάρος στα multiplatform games.


Ταυτόχρονα, εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα και πληροφορίες που αναφέρουν πως συγκεκριμένα games της εταιρείας δεν πέτυχαν τους στόχους για πωλήσεις και συγκεκριμένα τα Final Fantasy VII Rebirth, Final Fantasy XVI και Foamstars. Το Final Fantasy XVI ξεκίνησε καλά, αλλά δεν ακολούθησε εξίσου καλή πορεία στη συνέχεια. Το Final Fantasy VII Rebirth δεν έφτασε καν τον στόχο πωλήσεων, ενώ και το Foamstars δεν τα πήγε καλά από την αρχή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*