Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις και στη Respawn Entertainment, μετά από τις περικοπές που ξεκίνησε η Electronic Arts

*
H Respawn Entertainment προέβη σε νέο κύκλο απολύσεων στο πλαίσιο των περικοπών της μητρικής εταιρείας Electronic Arts.

Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα πλάνο ανασυγκρότησης που προβλέπει την απόλυση του 5% περίπου του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού. Επίσης, δήλωσε πως ακύρωσε ένα Star Wars FPS που βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξης από την Respawn.


Ο level designer Aaron Stump έγραψε στο X πως “ξεκίνησαν απολύσεις υπαλλήλων που εργάζονταν στο τμήμα του Apex. Είναι άσχημο να ξέρω πως θα αποχωριστώ κάποιους από τους συνεργάτες που ήμασταν μαζί τα τρία τελευταία χρόνια. Ας ελπίσουμε το καλύτερο γι’ αυτούς. Ο Alex Ackerman, global social media lead, δήλωσε με ιδιαίτερη πικρία πως “μετά από 20 σεζόν στο Apex και άλλα πέντε χρόνια στη Respawn, έφτασε η ώρα να αποχωρήσω. Η συμμετοχή μου και η υποστήριξη που λάβαμε από την κοινότητα των παικτών αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της καριέρας μου”.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο senior writer της Respawn Peter Stewart δήλωσε με τη σειρά του πως “βρίσκομαι δίπλα στο πλευρό όλων των εργαζομένων που έχασαν τη δουλεία τους και σκοπεύω να βοηθήσω οποιονδήποτε μου το ζητήσει. Πραγματικά, είναι δύσκολο να βρίσκεις ενέργεια και κίνητρο να δημιουργείς video games τη στιγμή που συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα”.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*