Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποσύρθηκε το Need for Spirit Drink & Drive Simulator από το Nintendo eShop

*
Το Need for Spirit Drink & Drive Simulator κυκλοφόρησε για Nintendo Switch στις 15 Οκτωβρίου και αφορά τις περιπέτειες ενός "επαγγελματία οδηγού ο οποίος θα πρέπει να μεταφέρει σε διάφορες εκδηλώσεις ποτά ενώ περνάει από δύσκολους δρόμους και αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού". Το παιχνίδι είχε λάβει ηλικιακή αξιολόγηση PEGI 3+, κάτι που το κάνει διαθέσιμο για όλο το κοινό. Η PEGI ωστόσο αναφέρει πως το παιχνίδι αναφέρεται σε αλκοόλ και παράνομες ουσίες και πρέπει να τοποθετηθεί στην κατηγορία PEGI 16 ή PEGI 18. Για αυτό το λόγο, φαίνεται πως το παιχνίδι αφαιρέθηκε από το Nintendo eShop.

Όπως αναφέρει το Eurogamer, το PEGI αξιολόγησε εκ νέου το παιχνίδι και πλέον έχει βρίσκεται στην κατηγορία PEGI 16 και θα πρέπει να προστεθεί εκ νέου στο Nintendo eShop. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*