Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αριθμός εκθετών ρεκόρ στη Gamescom 2023

*
Στη Gamescom 2023 αναμένονται περισσότεροι από 1.200 εκθέτες, αριθμός που είναι αυξημένος κατά 7% σε σχέση με το 2022. Πιο συγκεκριμένα τα επίσημα στοιχεία των διοργανωτών κάνουν λόγω για 1.220 εκθέτες από 63 χώρες. Η διοργάνωση του 2022 φιλοξένησε 1.135 εκθέτες από 53 χώρες, έπειτα από μια παύση δύο ετών. Επιπλέον, το 76% των εταιρειών προέρχονται εκτός Γερμανίας, ενώ πέρσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 75%.

Ο εκθεσιακός χώρος για την Gamescom 2023 αυξήθηκε κατά 4,5% σε περίπου 230.000 τετραγωνικά μέτρα για να φιλοξενηθούν όλοι οι εκθέτες, με το event να επιστρέφει στο Koelnmesse την επόμενη εβδομάδα, από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου.


"Φέτος η Gamescom είναι περισσότερο από ποτέ μια αντανάκλαση της παγκόσμιας κουλτούρας του gaming: δυναμική, διεθνής, δημιουργική, ποικιλόμορφη και τεράστια", δήλωσε ο Felix Falk, διευθύνων σύμβουλος στη Γερμανική Ένωση Βιομηχανίας Παιχνιδιών.

"Είμαστε περήφανοι που η καρδιά του κόσμου του gaming θα χτυπά εδώ στη Γερμανία όταν οι πόρτες ανοίξουν για τους fans και τις κοινότητες την επόμενη εβδομάδα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*