Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρνείται την ύπαρξη loot boxes στο Skate η ΕΑ

*
Αρχικά υπήρξαν δημοσιεύματα ότι η EA πρόσθεσε loot boxes στο νεότερο playtest build του Skate. Επικαλούμενος λόγια των playtesters, ο γνωστός insider, Tom Henderson λέει ότι η τρέχουσα εφαρμογή των loot boxes του παιχνιδιού είναι συνδεδεμένη με ένα νόμισμα εντός του παιχνιδιού, γνωστό ως Stars, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσω του gameplay. Τα Stars συγκεντρώνονται με την ολοκλήρωση δοκιμασιών (οι πιο δύσκολες δοκιμασίες ανταμείβουν με περισσότερα Stars) και χρησιμοποιούνται τόσο για την αγορά όσο και για το ξεκλείδωμα των loot boxes.

Μόλις ανοιχτεί, κάθε loot box λέγεται ότι προσφέρει ένα από τα πέντε πιθανά αντικείμενα που μπορείτε να δείτε πριν από το αγοράετε - συμπεριλαμβανομένων αυτοκόλλητων για τα skateboards, ενδυμασιών και των επίπλωσης σπιτιού - με loot boxes υψηλότερης αξίας που περιέχουν πιο επιθυμητά αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δυνατό να λάβετε διπλά αντικείμενα από τα loot boxes (που θα έχουν ως αποτέλεσμα ένα δεύτερο νόμισμα εντός παιχνιδιού, γνωστό ως Hype) και παραμένουν ερωτήματα σχετικά με το τρίτο νόμισμα του Skate, τα Taps, που προς το παρόν δεν έχουν ενσωματωθεί στον τίτλο.


Ο Henderson λέει πως οι σκέψεις των παικτών είναι ότι τα Taps - τα οποία φέρεται πως θα χρησιμοποιούνται για το ξεκλείδωμα πρόσθετων Stars, θα μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσω tricks, απλά παίζοντας η με βάση την κατάταξή σας και θα μπορούν να αποκτηθούν πληρώνοντας με πραγματικά χρήματα, κάτι που προφανώς ακούγεται σαν τα επι πληρωμή loot boxes.

Πάντως, η EA αρνήθηκε ότι το Skate θα έχει loot boxes και τονίζει πως δεν θα υπάρχουν πρακτικές pay to win. Μετά τη διαρροή των παραπάνω πληροφοριών, η EA ανάρτησε μια υπενθύμιση σχετικά με όσα είχαν ειπωθεί στο πρώτο επεισόδιο του The Board Room. Δηλαδή, όχι pay to win, όχι επί πληρωμή ξεκλείδωμα περιοχών του χάρτη, όχι επι πληρωμή loot boxes, όχι επι πληρωμή πλεονεκτήματα.

Βεβαίως τα παραπάνω αφήνου περιθώριο για υιοθέτηση loot boxes που να βασίζονται σε νόμισμα του παιχνιδιού.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*