Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Shadows: Διέρρευσαν ημερομηνία κυκλοφορίας, DLC, τιμές Helix και Season Pass

*
Update: Το παιχνίδι ανακοινώθηκε και επίσημα, δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ!

Δεν πέρασαν μερικές ώρες από την αποκάλυψη της Ubisoft πως το Assassin’s Creed Codename Red θα κυκλοφορήσει ως Assassin’s Creed Shadows και έχουμε πλέον διαρροή για ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμές Helix και πληροφορίες για DLC και Season Pass. Όπως φαίνεται,  η γαλλική εταιρεία θα παρουσιάσει στις 15 του μήνα το πρώτο cinematic trailer για τον τίτλο και κάποια sites κατάφεραν να προλάβουν την ημερομηνία κυκλοφορίας που φαινόταν στην επίσημη περιγραφή (πριν καταλάβει η Ubisoft την… πατάτα και την αφαιρέσει).




Το Assassin’s Creed Shadows θα κυκλοφορήσει (όπως όλα δείχνουν) στις 15 Νοεμβρίου του 2024.



Ο dataminer Frax (που αποκάλυψε το όνομα του παιχνιδιού λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις), αναφέρει πως έχει ανακαλύψει και πληροφορίες για τα σχέδια της Ubisoft για DLC και Season Pass. Η τιμή του Assassin’s Creed Shadows Season Pass θα είναι περί τα 40 δολάρια/ευρώ και θα περιλαμβάνει δύο expansions, το κάθε ένα εκ των οποίων θα πωλείται (μόνο του) στα 25 δολάρια/ευρώ, αλλά και χρήματα στο in-game currency που θα λέγεται Helix. Οι τιμές των Helix θα είναι οι εξής.

500 Helix - €5
1050 Helix - €10
2300 Helix - $/€20
4200 Helix - $/€35
6600 Helix - $/€50

Διαβάστε ακόμη: Διαρροή για τους χαρακτήρες, art και την ιστορία του Assassin's Creed Shadows!

Το Season Pass θα προσφέρει ακόμη ένα έξτρα questline με την ονομασία Origami Killer, τη στιγμή που η Ultimate Edition του game θα προσφέρει πέντε skill points στους παίκτες. Τέλος, ως δώρο προ-παραγγελίας θα υπάρχει κάτι που ονομάζεται Thrown to the Dogs. Η διάρκεια του trailer θα είναι 3 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα, όπως φαίνεται και από τα στοιχεία του YouTube.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*