Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Shadows: Διέρρευσε art που δείχνει τους δύο πρωταγωνιστές, πληροφορίες για την ιστορία (εικόνες)

*
Update: Το παιχνίδι ανακοινώθηκε και επίσημα, δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ!

Η Ubisoft έχει παράδοση στις διαρροές πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια και το Assassin’s Creed Shadows δεν θα μπορούσε να λείψει. Όπως φαίνεται, λίγο πριν μάθουμε από την ίδια τη γαλλική εταιρεία τι μας περιμένει στο φετινό videogame για τη σειρά, ένας dataminer κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε δύο εικόνες από το backend του Ubisoft Store.


Αν και οι εικόνες διαγράφηκαν από τον server όταν έγινε αντιληπτό πως έχουν εμφανιστεί σε δημόσια θέα, ανέβηκαν στη συνέχεια στο Twitter/X από τον ίδιο τον dataminer. Όπως φαίνεται, οι εικόνες επιβεβαιώνουν τους δύο πρωταγωνιστές, έναν άνδρα samurai με την ονομασία Yasuke και μία γυναίκα Shinobi με το όνομα Naoe.

Η ιστορία του Yasuke ξεκινάει με μία τραγωδία και ταξιδέψει σε ένα πλοίο γεμάτο σκλάβους, όταν δέχεται επίθεση και σκοτώνονται όλοι, ακόμη και το έτερόν του ήμιση. Ο Yasuke διασώζεται και μεταφέρεται στην Ιαπωνία, όπου μαθαίνει την τέχνη των Samurai υπό τον Nobunaga.

Όπως φαίνεται, στην αρχή του παιχνιδιού, Naoe και Yasuke είναι εχθροί, αλλά αργότερα συνεργάζονται για το καλό της Ιαπωνίας. Από ιστορικούς χαρακτήρες της εποχής θα κάνουν την εμφάνισή τους οι Fujibayashi Nagato (pπατέρας της Naoe), Oda Nobunaga, Akechi Mitsuhide, Hattori Hanzo, Toyotomi Hideyoshi, Kōdai-in (γυναίκα του Hideyoshi), Oichi, Ashikaga Yoshiaki, Akechi Kagemitsu και άλλοι.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα έχουμε ήδη διαρροές για την ημερομηνία κυκλοφορίας, τα DLC, το Season Pass και τις τιμές Helix (in-game currency), αλλά και αναφορές πως το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*