Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξημένη διαθεσιμότητα για το PS5 το 2023 υπόσχεται η Sony (video)

H Sony αναφέρει ότι είναι πλέον πολύ πιο εύκολο για τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το PlayStation 5. Η κονσόλα λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 2020 και τα προβλήματα διαθεσιμότητας ήταν τεράστια για αρκετούς μήνες. Σύμφωνα όμως με το νέο διαφημιστικό spot, που συνοδεύει ένα νέο post της Sony στο PlayStation Blog, με τίτλο "Live from PS5", πλέον δεν θα πρέπει να υπάρχει θέμα.



"Προς όλους τους fans μας- σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας, καθώς αντιμετωπίσαμε πρωτοφανή ζήτηση για το PS5, εν μέσω των παγκόσμιων προκλήσεων".



"Αν θέλετε να αγοράσετε μια κονσόλα PS5, θα μπορέσετε να τη βρείτε πολύ πιο εύκολα στα καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο", αναφέρει το μήνυμα της εταρείας.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά σε επερχόμενα παιχνίδια για το PlayStation, όπως τα: Assassin’s Creed Mirage, Final Fantasy XVI, Hogwarts Legacy, Marvel’s Spider-Man 2, Resident Evil 4: Remake, Street Fighter 6, αλλά και τα expansions Destiny 2: Lightfall και Horizon Forbidden West: Burning Shores.



Τέλος, υπάχει και το λανσάρισμα του PSVR2 που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Φεβρουαρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Αυτή λέξη πρέπει είναι τελείως εκτός πραγματικότητας. Ούτε εδώ στην Αμερική δεν βρίσκεις εύκολα σκέτη την κονσόλα. Αλλά ναι βρίσκεις. Απλά δίνεις 100-150 είτε και 200 ευρώ ή δολάρια παραπάνω.

*