Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτές είναι οι ημερομηνίες κλειδιά για τη συγχώνευση της Microsoft με την Activision Blizzard

*
Το 2023 είναι η χρονιά που θα ολοκληρωθεί η όχι η διαδικασία συγχώνευσης της Microsoft με την Activision Blizzard. Οι διαδικασίες από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές ανά τον κόσμο συνεχίζουν να τρέχουν και σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου aroged, αυτές είναι οι ημερομηνίες κλειδιά που θα κρίνουν το μέλλον της συμφωνίας.

18 Ιανουαρίου 2023. Η πρώτη ημερομηνία που αναφέρεται στη συμφωνία μεταξύ της Microsoft και της Activision Blizzard, κατά την οποία τα μέρη περίμεναν να ολοκληρωθεί η συγχώνευση. Εάν η Microsoft ανακοινώσει πριν από αυτή την ημερομηνία ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει τη διαδικασία συγχώνευσης, θα πληρώσει πρόστιμο 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Τέλος Ιανουαρίου 2023. Δήλωση ένστασης από τη ρυθμιστική αρχή της ΕΕ εάν η Microsoft δεν μπορέσει να προσφέρει ένα ικανοποιητικό πακέτο διορθωτικών μέτρων για να την αποφύγει.

Τέλη Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου 2023. Προκαταρκτικά ευρήματα και διορθωτικά μέτρα (εάν είναι απαραίτητο) από την CMA (Ρυθμιστική Αρχή της Μ. Βρετανίας).

3 Φεβρουαρίου 2023. Απόφαση από τη ρυθμιστική αρχή της Νέας Ζηλανδίας.

11 Απριλίου 2023. Η τελική απόφαση της ρυθμιστικής αρχής της ΕΕ.

18 Απριλίου, 2023. Η δεύτερη ημερομηνία που αναφέρεται στη συμφωνία μεταξύ της Microsoft και της Activision Blizzard, κατά την οποία τα μέρη περίμεναν να ολοκληρωθεί η συγχώνευση. Εάν η Microsoft ανακοινώσει κατά την περίοδο από τις 18 Ιανουαρίου έως τότε ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει τη διαδικασία συγχώνευσης, θα πληρώσει πρόστιμο 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

26 Απριλίου 2023. Η τελική απόφαση της CMA.

Απρίλιος -Μάιος 2023. Απόφαση από τη ρυθμιστική αρχή της Κίνας.

18 Ιουλίου 2023. Η τελευταία ημερομηνία που αναφέρεται στη συμφωνία μεταξύ της Microsoft και της Activision Blizzard, κατά την οποία τα μέρη περίμεναν να ολοκληρωθεί η συγχώνευση. Εάν η Microsoft ανακοινώσει από τις 18 Απριλίου έως τότε ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει τη διαδικασία συγχώνευσης, θα πληρώσει πρόστιμο 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Διαφορετικά, η Microsoft και η Activision Blizzard ενδέχεται να επαναδιαπραγματευτούν τη συμφωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*