Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτή είναι η νέα Lara Croft των επόμενων Tomb Raider

*
Η Crystal Dynamics αποκάλυψε τη νέα μορφή της Lara Croft για τα επόμενα παιχνίδια της σειράς Tomb Raider, που ακόμη μένουν κρυφά. Η γνωστή εταιρεία φαίνεται πως συνδύασε έναν κλασικό και έναν σύγχρονο σχεδιασμό στην ηρωίδα για πρώτη φορά.

Το Tomb Raider αναμένεται να επιστρέψει -μετά από 6 χρόνια- φέτος στην αγορά με ένα νέο game και ίσως μια νέα τριλογία. Η εικόνα που βλέπετε ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του franchise, αλλά για να τη δει κανείς θα πρέπει να εγγραφεί και να γίνει μέλος.


Ωστόσο, αν βαριέστε, έχουμε βρει την εικόνα μέσω του παρακάτω tweet και μπορείτε να δείτε πως απεικονίζεται η κλασική μπλε μπλούζα με το καφέ παντελόνι και τα όπλα στα χέρια της πρωταγωνίστριας.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα μάθουμε νέα για το επόμενο Tomb Raider, οπότε κρατήστε αυτήν την εικόνα ως το μόνο δεδομένο της στιγμής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*