Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Auto HDR και VRR σε παιχνίδια που τρέχουν σε παράθυρο με το νέο update των Windows 11

*
Το νέο update των Windows 11 είναι ήδη διαθέσιμο και περιλαμβάνει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για τους PC gamers. Πρώτα απ' όλα η Microsoft προσθέτει υποστήριξη για Auto HDR, VRR (variable refresh rates) και βελτιωμένο latency σε παιχνίδια που τρέχουν σε παράθυρο. Προηγουμένως, τα χαρακτηριστικά αυτά ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά σε full-screen mode. Η αλλαγή θα ικανοποιήσει σίγουρα τους streamers και οποιονδήποτε άλλο θέλει να κάνει πράγματα παράλληλα.

Όσον αφορά το HDR, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της οθόνης σας πιο εύκολα, με το βελτιωμένο εργαλείο για HDR calibration. Το Auto HDR θα γίνει διαθέστιμο σε ακόμα περισσότερα παιχνίδια, άρα όλο και περισσότεροι τίτλοι προηγούμενων ετών θα αλλάξουν όψη. Επίσης το Xbox Game Bar μετατρέπεται σε Windows Controller Bar, που θα εμφανίζει τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί πρόσφατα και τους launchers. Πρόσβαση σε αυτό έχετε πατώντα το πλήκτρο Xbox στο Xbox controller. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*