Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Avatar: Frontiers Of Pandora - Πάνω από 400 μοναδικά haptic feedback effects στο PS5 μέσω του DualSense

*
Η Ubisoft αποκάλυψε μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αναμένουν όσοι κάτοχοι του PS5 αποφασίσουν να ασχοληθούν με το Avatar: Frontiers of Pandora. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο έχει να κάνει με 400 διαφορετικά haptic effects που θα νιώθει κάποιος μέσω του DualSense controller.

Σύμφωνα με τη Ubisoft, θα υπάρχει feedback από τις αντιδράσεις της χλωρίδα γύρω σας, καθώς τα φυτά Helicoradian θα αναδιπλώνονται κάθε φορά που βρίσκεστε κοντά τους. Η παρουσία ζώων με μεγάλο βάρος όπως το Sturmbeest και το Soundblast Colossus θα γίνεται αισθητή καθώς πλησιάζουν και ο βρυχηθμός ενός Thanathor καθώς κυνηγάει θα στείλει μερικές δονήσεις στα χέρια σας. Έπειτα, υπάρχουν περιβαλλοντικά εφέ, όπως καταρράκτες, κεραυνοί, δυνατός άνεμος, βροχή που χτυπά τα όπλα σας και η αίσθηση της εστίασης στον κόσμο της Πανδώρας γύρω σας όταν ενεργοποιείτε τα Na'vi Senses.


Στον οπτικό τομέα, Ubisoft έκανε γνωστό ότι η έκδοση για το PS5 θα υποστηρίζει hardware-accelerated ray tracing με ray-traced dynamic global illumination και reflections να χρησιμοποιούνται για την αναπαράσταση του εδάφους, του νερού, της ομίχλης και των νεφών στην Pandora, κάτι που θα βοηθάει στη δημιουργία ενός δυναμικού περιβάλλοντος προς εξερεύνηση.

Τέλος, θα υπάρχει υποστήριξη για ήχο 3D, ώστε να ακούτε τα πάντα από το σημείο που προέρχονται, όποια και αν είναι η θέση σας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Massive Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*