Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Barbarian: Η ταινία τρόμου γίνεται videogame

*
Μπορεί η λέξη Barbarian να λέει πολλά στους παλαιότερους gamers, αλλά φαίνεται πως όλοι θα την μάθουν με το νέο videogame που ανακοινώθηκε και βασίζεται στην ταινία τρόμου του 2022. Το Barbarian παρουσιάζει μια νεαρή γυναίκα που ανακαλύπτει πως κάποιος μένει στο σπίτι που νοικιάζει. Τα γύρω ξενοδοχεία είναι γεμάτα, οπότε αναγκάζεται να μείνει εκεί και κάπως έτσι ξεκινάει ο εφιάλτης της.

Το project μεταφοράς του παραπάνω σεναρίου σε videogame ανέλαβαν οι New Regency Pictures και Diversion3 Entertainment (Friday the 13th: The Game, Evil Dead: The Game) και θα πρέπει να το περιμένουμε σε PC και κονσόλες.


Θα είναι ένα single-player game με έμφαση στο σενάριο και θα βασιστεί στους κεντρικούς χαρακτήρες της ταινίας, εμφανίζοντας και αρκετούς ακόμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*