Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βετεράνοι της id Software και της Naughty Dog ίδρυσαν την emptyvessel που ετοιμάζει νέο shooter (trailer)

Η emptyvessel είναι ένα νέο, ανεξάρτητο AAA games studio που δημιουργήθηκε από βετεράνους developers και έχει την έδρα του στο Austin του Texas. Οι ιδρυτές του έχουν προϋπηρεσία σε franchise όπως το DOOM, το Quake, το Call of Duty, το The Last of Us, το Borderlands, το Tomb Raider, το The Callisto Protocol και πολλά άλλα. Το πρώτο τους παιχνίδι δημιουργείται με τη βοήθεια της Unreal Engine-5 και θα αντικατοπτρίζει την εμπειρία που απόκτησαν όλα αυτά τα χρόνια από τα shooter games.

Στο τιμόνι της emtpyvessel βρίσκονται ο CEO και game director Emanual Palalic, μαζί με τον chief operating officer και γενικό διευθυντή Garrett Young, που είχαν σημαντικές θέσεις στην id Software. Άμεσοι συνεργάτες τους ο chief technical officer Wei Ning, ο art director Alex Palma και ο animation director Rico Flores.


Η σχετική ανακοίνωση συνοδεύτηκε από το παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*