Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Blizzard: Ακυρώνεται το survival game που ετοίμαζε, αποχωρεί ο πρόεδρος Mike Ybarra

*
To 2022 η Blizzard ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα survival game, που θα ήταν το πρώτο της IP μετά το Overwatch που κυκλοφόρησε το 2016. Όμως, λόγω των πρόσφατων απολύσεων που ανακοίνωσε η Microsoft, το παιχνίδι ακυρώθηκε.

"Οι σημερινές εξελίξεις επηρεάζουν πολλές ομάδες εντός της Blizzard, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων ανάπτυξης, κοινών οργανισμών υπηρεσιών και επιχειρηματικών διαδικασιών", δήλωσε ο Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Studios, σε ένα μήνυμα προς το προσωπικό. "Στο πλαίσιο αυτών, η Blizzard τερματίζει την ανάπτυξη του survival game που ετοίμαζε και θα μεταφέρει μερικούς από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό σε ένα από τα πολλά πολλά υποσχόμενα νέα projects που έχει η εταιρεία σε αρχικά στάδια ανάπτυξης".


Επίσης, ο Booty επιβεβαίωσε την αποχώρηση του προέδρους της Blizzard, Mike Ybarra και το ίδιο θα συμβεί με τον chief design officer Allen Adham.

Ακολουθεί το μήνυμα του Ybarra.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*